• Viski •

Suomen Paras Viskihuone

Skotlantilaiset mallasviskit, irlantilaiset Pot Still klassikot, suomalaiset käsityötisleet ja monet muut maailmalta. Muun muassa näitä viskejä voit löytää trendikkäästä ja jatkuvasti kehittyvästä viskihyllystämme. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy yli 250 erilaista viskiä.
Tästä listaukseen! Viskilista Barley&Bait
Missiomme on olla yksi Helsingin ja Suomen parhaista viskihuoneista. 2022 lokakuussa Suomen suurin viskiseura Viskin Ystävien Seura (VYS) palkitsikin oluthuoneemme kahdella kunniamaininnalla.
*Suomen Paras Viskiravintola 2022
*Helsingin Paras Viskiravintola 2022
 Järjestämme baarillamme säännöllisesti viski tastingeja. Joka kuukausi pyrimme pitämään vähintään yhden maistelun vaihtuvalla vetäjällä ja valikoimalla. Kauttamme onnistuu myös yksityistastingit. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, polttarit, synttärit tai virkistyspäivät! Viihtyisä kabinettimme tarjoaa maistelutilat maksimissaan kahdelletoista hengelle. Suuremmat maistelut järjestyy varaamalla alakerran salista joko osan tai koko tilan yksityiskäyttöön (max. 35 hlö). 
Viskimaisteluita voi kätevästi tiedustella kontaktilomakkeen kautta! Ota yhteyttä ja järjestetään ryhmällesi paras mahdollinen viskielämys Suomen parhaassa viskiravintolassa!
Copyright 2023 –  Barley&Bait Ravintolat Oy